Vores Bibliotek

Kategorier
Hus & have

Fordele ved en tilbygning

Det er ikke helt billigt at få bygget en tilbygning, men der er til gengæld også en række fordele ved at få nogle ekstra kvadratmeter til boligen. Går du at overvejer at få lavet en tilbygning til huset, men ved ikke helt om det kan svare sig? Jeg har lavet denne guide til dig, der er i tvivl om det kan svare sig at få lavet en tilbygning. Det er en investering i fremtiden, da ejendomsværdien stiger og huset bliver mere attraktivt.

Er en tilbygning penge værd? De 4 fordele

Inden man går i gang med at bygge en tilbygning, skal der laves nogle tegninger over projektet. Tegningerne gør at både håndværkere og bygherre er helt indforstået med hvordan tilbygningen skal se ud, og hvordan den skal bygges. Der er en god ide at gøre sig nogle tanker omkring, hvad du vil have tilbygningen skal indeholde. Skal du have bygget værelser eller skal du også have et ekstra badeværelse eller et køkken alrum. For at hjælpe dig med at afgøre, om et tilbygning er den bedste løsning for dig, vil jeg komme med 4 gode bud på hvorfor.

1. Tilføjer værdi til dit hjem

2. Du slipper for at skulle flytte igen

3. Du kan selv vælge designet.

4. Der bliver mere plads i hjemmet

1. Tilføjer værdi til dit hjem

Uanset om du planlægger at skulle sælge din ejendom eller blot ønsker at få noget ekstra plads i hjemmet, vil en tilbygning være en god løsning for dig. Forøgelse af boligarealet vil øge din salgspris betydeligt, specielt hvis du bor i de større byer eller Nordsjælland. Hvilket betyder, at en boligudvidelse sandsynligvis kommer til at tjene sig selv hjem igen, når du en dag skal sælge. Det er vigtigt at du får lavet tilbygningen i de samme materialer som huset er bygget i, så det passer sammen arkitektonisk. Hvis det er en garage du skal have bygget, vil det appellere mere til huskøbere, der sætter pris på at kunne have bilerne til at stå inde.

Når vi bygger nye huse, tilbygninger og garager, gør vi det i tæt samarbejde med kunden. Mange års erfaringer i byggebranchen gør at vi er vant til at løfte større sager på en professionel og servicemindet måde. Det er vigtigt at du som kunde har mulighed for at søge alt den rådgivning, du måtte have brug for. På den måde vil du komme du let og behagelige igennem processen. Tegningerne bliver skræddersyet til dine ønsker og behov, så du får dit helt eget præg på tilbygningen.

2. Du slipper for at skulle flytte igen

Ved at få lavet en tilbygning til huset slipper du for at skulle flytte igen. Det er en fordel, hvis du er glad for placeringen på din bolig. Man kunne selvfølgelig flytte over på den anden side af gaden til at større hus, men det er meget rart at kunne blive boende i sit eget hjem. Den mest almindelige grund til at flytte skyldes mangel på plads. I stedet for at flytte til en større ejendom, vælger flere og flere familier nu at udvide deres nuværende hjem. Dette koster betydeligt mindre og fjerner besværet med husjagt og flytning af alle tingene

At investere i en tilbygning i modsætning til at flytte, er også ideel hvis du har en voksende familie, der er bosat i området. At flytte børnehave, skole og gymnasie kan være utroligt stressede for de yngre familiemedlemmer, for ikke at nævne skræmmende. Når de bor i det samme område, kan børn trives hos deres venner og fortsætte deres studier, hvor de har det godt, uden forstyrrelsen af ​​at skulle starte på ny.

3. Du kan selv vælge designet

Når du rekrutterer et professionelt byggefirma til at bygge en udvidelse til hjemmet, kan du frit skræddersy enhver lille detalje, så det passer til din families behov. Fra vinduer, facaden og taget, til den overordnede arkitektur kan alle aspekter af tilbygningen tilpasses, så den går lige i din smag. Når du indhenter en pris på tilbygning fra Murerfirmaet, starter vi altid med at komme med et prisestimat på byggeriet. På den måde kan du hurtigt finde ud af om det kan lade sig gøre indenfor det budget du har sat af. Hvis ikke, kan man måske gøre nogle ting anderledes, så tilbygningen bliver billigere. Det vil vi tage individuelt, da det er meget forskelligt hvad der ønskes og forventes.

4. Der bliver mere plads i hjemmet

En af de helt store fordele ved at få lavet en tilbygning, er at du får noget mere plads, der hvor du godt kan lide at bo. Som nævnt tidligere er en udvidelse til hjemmet perfekt, hvis du har brug for noget mere plads til familien. Hvis du har interesse i at bo i København, kan det være svært at finde et hus på 140 – 150m2, der er til at betale for en almindelig familie. Derfor er der mange, der køber mindre huse og derefter snakker med banken om at få bygget boligen større.

Er du for nylig begyndt at arbejde hjemmefra og har brug for et kontor? Ønsker du at bygge et legerum for de yngre familiemedlemmer? Bliver familien større? Mulighederne er virkelig mange, når man overvejer brugen af ​​de nye rum. Din endelige beslutning af indretningen, skal være baseret på nogle grunde overvejelser.

Hvis du er interesseret i en boligudvidelse og har brug for ekspertvejledning, er du velkommen til at kontakte os på Murerfirmaet.dk. Vores team er altid mere end glade for at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have. Inden for ganske kort tid kan vi have et prisoverslag klar til dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *