Vores Bibliotek

Udgiv artikel

Det er meget simpelt at publicere artikler på Voresbiblotek.dk – blot du følger disse få steps:

  1. Opret en bruger
    Du starter med at oprette en bruger, ved at klikke her. Du skal her angive et ønsket brugernavn, samt din email-adresse. Når disse to oplysninger er sendt, modtager du herefter automatisk en e-mail med brugernavn og et automatisk genereret password. Første gang du logger på Voresbiblotek.dk vil du kunne ændre dette password, til noget du kan huske. Du kan også ændre det navn, du gerne vil publicere under.
  2. Skriv en artikel
    Nu kan du skrive din artikel eller kopiere den ind på Voresbiblotek.dk. Husk at artiklen skal opfylde de krav, der er angivet i vores betingelser. Husk at give artiklen en god, sigende titel, at vælge en kategori i højre side og at udfylde SEO-felterne nederst. Du kan uploade og indsætte billeder i din artikel. Disse skal også opfylde kravene i betingelserne.
  3. Godkendelse og publicering
    Når du er klar, trykker du på knappen “Send til gennemkig” øverst til højre. Vi skal herefter gennemse artiklen og godkende den. Dette sker normalt indenfor 24 timer. Hvis artiklen er fin og opfylder kravene, godkender og publicerer vi den hurtigst muligt. Er der problemer, bliver den ikke godkendt og vi skriver AFVIST i titelfeltet og en kort begrundelse i selve artikelteksten. Du har herefter mulighed for enten at tilrette artiklen og forsøge igen, eller slette den, og bruge den et andet sted. Er en artikel først godkendt og publiceret, kan den ikke længere slettes.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive via vores kontaktformular.